Αθλητική διατροφή

Μία πλήρης διατροφή που καλύπτει τις ενεργειακές και θρεπτικές ανάγκες είναι απαραίτητη να ακολουθείται από τους αθλητές, ιδιαίτερα σε αερόβια αθλήματα, όπως ποδηλασία, τρίαθλο, μαραθώνιο, αν οι προπονήσεις διαρκούν από 90 λεπτά και άνω και αν είναι υψηλού επιπέδου.

Υδατάνθρακες:

Είναι το βασικό καύσιμο για τους αθλητές, έτσι ώστε να υπάρχει επαρκής ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα ή για αποθήκευση ενέργειας.

Πρωτεΐνη:

Μετά την προπόνηση ή τον αγώνα είναι σημαντική η πρωτεϊνική πρόσληψη μέσω ενός πρωτεϊνικού σκευάσματος Αυτό που είναι σημαντικό όσον αφορά την πρωτεϊνική πρόσληψη, έτσι ώστε να γίνεται αποκατάσταση των μυών.

Ενυδάτωση και ηλεκτρολύτες:

Ειδικά σχεδιασμένα ροφήματα, με κατάλληλες ποσότητες ηλεκτρολυτών είναι σημαντικό να λαμβάνονται πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια προκειμένου να αναπληρώνονται τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες που αποβάλλονται με την εφίδρωση. Ιδιαίτερα σε αθλήματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος η αναπλήρωσή τους κρίνεται απαραίτητη.

Σειρά GO2

Η σειρά GO2, είναι μία ολοκληρωμένη σειρά αθλητικών προϊόντων διατροφής, που παρέχει σκευάσματα για πριν, τη διάρκεια και μετά την άσκηση, σε διαφορετικές μορφές, έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε αθλητή αερόβιων αθλημάτων.