Όλοι εμείς στην Medella, προσυπογράφουμε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην υγεία και για αυτό δεσμευόμαστε!

Ιστορικό

Στόχος μας, η υγεία σας. Δίπλα σας από το 2006

Η medella είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006,

από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.

Αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων, αξιόπιστων οίκων του εξωτερικού,

διαθέτει στην χώρα μας προϊόντα Διαχείρισης Τραυμάτων και Ελκών

καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συμπληρωμάτων  Κλινικής και Ειδικής Διατροφής .

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, η medella δραστηριοποιείται και στον τομέα έρευνας

και ανάπτυξης, παραγωγής και συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, επενδύοντας σε δική της εργοστασιακή μονάδα.

 

Κλείνοντας φέτος 15 χρόνια ενεργής παρουσίας, η εταιρεία μας συνεχίζει,  με συνέπεια, αμείωτη αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης,  να διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας και υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.

Το Όραμα μας

Όραμα μας είναι η δημιουργία μιας εταιρείας – προτύπου, που με οδηγό την επιστήμη θα δημιουργεί καινοτόμες λύσεις, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

vision
vision2

Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι διοικητικές λειτουργίες της Medella στεγάζονται από το 2011 στα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρείας στον Γέρακα Αττικής. Στα κεντρικά μας γραφεία τηρούμε σταθερά διαδικασίες ανακύκλωσης, μεριμνούμε και συμμετέχουμε συνειδητά στην προσπάθεια για λιγότερη δυνατή κατανάλωση σε ενεργειακούς πόρους. Η παραγωγική μας μονάδα καθώς και η αποθήκευση και διανομή της εταιρείας μας βρίσκεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κορωπί Αττικής.

staff2
staff

Ανθρώπινο Δυναμικό

Εφαλτήριο για την επιτυχία των στόχων μας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας καθώς και οι συνεργάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που με συνέπεια, υπευθυνότητα και αφοσίωση, υπογράφουν τον επαγγελματισμό που μας διέπει.

espa
espa