Παραγωγή

Ο τομέας παραγωγής περιλαμβάνει τα τμήματα του Παρασκευαστηρίου, της Συσκευασίας και των Αποθηκών και ακολουθεί τους Κανόνες Καλής Παραγωγικής Διαδικασίας «GMP».

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων έχει χορηγήσει στην εταιρεία μας άδεια δυνατότητας παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής και ειδικής διατροφής και παράλληλα γίνονται τακτικοί έλεγχοι και επιθεωρήσεις από τον οργανισμό, για την τήρηση και την εφαρμογή των διαδικασιών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Επιπρόσθετα, στη Medella παράγουμε προϊόντα για λογαριασμό τρίτων, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού.

vision2

Παραγωγή στερεών μορφών

Το υπεύθυνο τμήμα για τα στερεά φαρμακευτικά ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων μορφών όπως κάψουλες, κοκκία και κόνη σε φακελίσκους και κυτία.

Παραγωγή ημι-στερεών

Το υπεύθυνο τμήμα για τα ημι-στερεά ειδικεύεται στη παραγωγή κρεμών, αλοιφών, γελών.

Παραγωγή υγρών

Το υπεύθυνο τμήμα για τα υγρά ειδικεύεται στην παραγωγή πόσιμων διαλυμάτων (σιρόπια, ειδική διατροφή).

Συσκευασία

Το τμήμα συσκευασία αποτελείται από αυτόματες και ημι-αυτόματες γραμμές παραγωγής. Έχει συστήματα αυτοματοποίησης που στοχεύουν στην παραγωγή βέλτιστων προϊόντων μειώνοντας το κόστος. Η παραγωγή και η συσκευασία της MEDELLA ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και διεξάγονται σύμφωνα με το πλαίσιο του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας μας ISO 9001:2008.

espa
espa