Όλοι εμείς στην Medella, προσυπογράφουμε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην υγεία και για αυτό δεσμευόμαστε!

Ιστορικό

Η εταιρεία Medella ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2006, από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά. Οι δραστηριότητες της εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ξεκινώντας από την έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και συσκευασία, το μάρκετινγκ, τη διανομή και την αποθήκευση. Σήμερα, κλείνοντας πάνω από δέκα χρόνια παρουσίας στο χώρο, συνεχίζουμε με αμείωτη αφοσίωση τη προσπάθεια, για την παροχή βέλτιστων προϊόντων και υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας.

Το Όραμα μας

Όραμα μας είναι η δημιουργία μιας εταιρείας – προτύπου, που με οδηγό την επιστήμη θα δημιουργεί καινοτόμες λύσεις, ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

vision
vision2

Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι διοικητικές λειτουργίες της Medella στεγάζονται από το 2011 στα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρείας στον Γέρακα Αττικής. Στα κεντρικά μας γραφεία τηρούμε σταθερά διαδικασίες ανακύκλωσης, μεριμνούμε και συμμετέχουμε συνειδητά στην προσπάθεια για λιγότερη δυνατή κατανάλωση σε ενεργειακούς πόρους. Η παραγωγική μας μονάδα καθώς και η αποθήκευση και διανομή της εταιρείας μας βρίσκεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κορωπί Αττικής.

staff2
staff

Ανθρώπινο Δυναμικό

Εφαλτήριο για την επιτυχία των στόχων μας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας καθώς και οι συνεργάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που με συνέπεια, υπευθυνότητα και αφοσίωση, υπογράφουν τον επαγγελματισμό που μας διέπει.